Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri smördeg med choklad

Glutenfria choklad- och havremjölsdonuts

Glutenfria choklad- och havremjölsdonuts

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

7

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Hacka chokladen med en kniv i små bitar.
  • Blanda olja, vissy, ägg och socker i en skål.
  • Blanda de torra ingredienserna med chokladbitarna och tillsätt dem i degen.
  • Blanda ihop degen.
  • Skeda över degen i en spritspåse eller fryspåse och klipp upp hörnet.
  • Smörj munkformen.
  • Tryck in degen i munkformens hål ungefär halvvägs upp.
  • Baka i ugnen i 200°C i ca 7 minuter.
  • Ytan kan förbli blek.
  • Fyllning
  • För att göra glasyren, smält chokladen i en spritspåse eller fryspåse i mikrovågsugn eller vattenbad.
  • Klipp ett litet hål i hörnet och kläm fast på munkarna och dekorera med nonpareiller om så önskas.
  • När det gäller nonparels ska man komma ihåg att nästan alla innehåller raffinerad vetestärkelse, som inte är lämplig för alla glutenfria personer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.