Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria pommes frites

Glutenfri fransk toast

Glutenfri fransk toast

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

12

minuter

Läckra glutenfria romkex får sin fina smak och sötma från rom. Dessa kex är gjorda med Viljatuote Glutenfri Mjölmix för Bullar.

Ingredienser

Beredning

  • Smält smöret i en kastrull tillsammans med kanel och socker.
  • Tillsätt smaksättare, ägg och torra ingredienser till det avsvalnade smöret och blanda väl.
  • Lägg degen i isboxen i några timmar.
  • Du kan kavla ut degen och använda en liten form för att göra små kex, eller göra en degklump, skära den i små bitar och rulla den till bollar.
  • Grädda de glutenfria rumsbullarna i 200°C i ca 12 minuter.


  • Du kan lägga hallonmarmelad mellan kexen, precis som på lagerkexen, dvs. mellan två kex med marmelad. Kirsi Epäpäilys |Villa Kanervas bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.