Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria rispajer med bönmos och rismjöl

Glutenfria rispajer med bönor och bönor mjölpuré

Glutenfria rispajer med bönor och bönor mjölpuré

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster

Glutenfria riskakor gjorda på en blandning av mjöl från tjurbönor är rika på fibrer och har en utsökt smak. Prova och älska dem också!

Ingredienser

Beredning

  • Rispudding
  • Koka riset i vatten.
  • Tillsätt mjölken gradvis.
  • Koka på låg värme i ca 1 timme och tillsätt salt
  • Deg
  • Blanda ihop ingredienserna till en fast boll.
  • Dela upp degen i 20 delar.
  • Puffa och fyll med gröt.
  • Smula sönder och baka i en 275 graders ugn tills den är färdig.
  • Smörj de kokta pajerna med mjölk- och smörblandningen.
  • Glutenfria riskakor gjorda på mjölmix av bulgurbönor har en härligt mörk smak.

    Njut av dem lätt kylda eller frys in för senare användning. © Noora Viljakainen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.