Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria pepparkaksmuffins

Glutenfria pepparkaksmuffins

Glutenfria pepparkaksmuffins

Recept av Helka Tukiainen
5.0 från 1 röst
Portioner

n. 17

st
Tillagningstid

20

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ägg och socker tills det är skummigt.
  • Tillsätt grädde, kryddor, smör och den mjölblandning som bakpulvret har blandats i.
  • Blanda alla ingredienser väl.
  • Om du har en muffinsplåt, lägg pappersmuffinsformar i hålen och häll lite mer än hälften av muffinsplåtens volym i formarna så att muffinsen inte spricker.
  • Du kan också använda amerikanska muffinsformar av papper om du inte har en muffinsform.
  • Grädda muffinsen i en 180°C varm ugn på nedersta falsen i ca. 20-25 minuter beroende på ugnens temperatur.
  • Låt muffinsen svalna och strö över florsocker genom en sil.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.