Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria klassiker " Glutenfria panerade kycklingfiléer

Glutenfria panerade kycklingfiléer

Glutenfria panerade kycklingfiléer

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster

Ingredienser

Beredning

  • Lägg rismjöl, bovetekli och ägg i separata skålar. Bryt sönder äggens konsistens och tillsätt kryddorna i boveteblandningen.
  • Vänd filén i ägget, sedan i rismjölet och återigen i ägget. Till sist rullar du i bovetegryn. Tryck inte fast kliet på filén. Upprepa för alla kycklingfiléer.
  • Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna. Stek kycklingarna på båda sidor tills de är krispiga och gyllenbruna. Servera genast med sallad, tortillas eller färskpotatis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.