Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria smörkakor med blåbär

Glutenfria smörkakor med blåbär

Glutenfria smörkakor med blåbär

Receptförfattare Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 genomsnittligt betyg från 0 recensenter
Tillagningstid

10

minuter

Cereal Products mjölmix av bondbönor innehåller mycket protein och fiber och är perfekt för söta bakverk. Dessa glutenfria smörmjölkskakor med blåbär är härligt krispiga och blåbärsiga - som blåbärspaj, fast i en praktisk kexform. Avnjut som mellanmål eller som en nyttigare godbit till kaffet!

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 200°C.
  • Blanda de torra ingredienserna: mjöl, flingor, frön, socker och kryddor. Tillsätt oljan och blanda väl. Vid det här laget ska degen vara grov. Häll i yoghurten och blåbären och knåda degen tills den är mjuk och fast.
  • Forma degen till kex och grädda i 10 minuter. Låt kakorna svalna ordentligt. Förvara de glutenfria blåbärssmörkexen i en tättslutande förpackning om du inte har tid att äta upp alla på en gång.
  • Du kan också rulla degen till en skiva och grädda skivan i 10 minuter. Skär skivan i stavar och låt svalna.

    Recept av Tiina från My Berry Forrest https://www.myberryforest.com/fi/

Svara på

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.