Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria munkar med blåbär och vit choklad

Glutenfria munkar med blåbär och vit choklad

Glutenfria munkar med blåbär och vit choklad

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 från 1 röst
Portioner

12

st
Tillagningstid

12

minuter

Dessa spektakulära och läckra glutenfria munkar med blåbär och vit choklad är klara på mindre än en halvtimme! Det är bara fantasin som sätter gränser när det gäller att dekorera dina munkar!

Ingredienser

Beredning

  • Degen ger 12 munkar (en munkpellet)
  • Förvärm ugnen till 200°C.
  • Smält smöret och blanda ihop ingredienserna. Tillsätt blåbären sist!
  • (Smörj munkskalet och) fyll munkskalet med degen. Du kan antingen lyfta upp degen med en sked eller skrapa ner den i en påse och trycka ut den i formen.
  • Baka i 200°C i 12-15 minuter.
  • Smält den vita chokladen i ett vattenbad. Rör inte om i chokladen när den smälter! Doppa den platta sidan av de kylda munkarna i chokladen. Skaka munkarna med glasyrsidan uppåt för att jämna ut chokladen. Dekorera de glutenfria munkarna med blåbär och vit choklad med jordgubbarna medan chokladen fortfarande är smält.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.