Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat mustikka-valkosuklaadonitsit

Gluteenittomat mustikka-valkosuklaadonitsit

Gluteenittomat mustikka-valkosuklaadonitsit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

12

kpl
Kypsennysaika

12

minuuttia

Näyttävät ja herkulliset gluteenittomat mustikka-valkosuklaadonitsit valmistuvat alle puolessa tunnissa! Donitsien koristelussa vain taivas on rajana!

Ainekset

Valmistus

  • Taikinasta tulee 12 kpl donitseja (donitsipellillinen)
  • Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  • Sulata voi ja sekoita ainekset keskenään. Lisää taikinaan viimeisenä mustikat!
  • (Voitele donitsipelti ja) täytä donitsipelti taikinalla. Voit joko nostella taikinan lusikan avulla tai kaapia pussiin ja pursottaa vuokaan.
  • Paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.
  • Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Älä sekota suklaata sulattaessa! Dippaa jäähtyneiden donitsien tasainen puoli suklaaseen. Ravista donitsia kuorrute puoli ylöspäin jotta suklaa tasoittuu. Koristele gluteenittomat mustikka-valkosuklaadonitsit stösseleillä kun suklaa on vielä sulaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.