Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton riisipuuro
Gluteeniton riisipuuro
Resepti julkaistu
Gluteeniton riisipuuro
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Määrä
4
annostaKypsennysaika
45
minuuttiaRiisipuuro on joulunajan suosikki ja loistava herkku myös vaikka keskellä kesää! Oli käytössäsi sitten tavallinen tai haudutuskattila onnistuu tämä gluteeniton riisipuuro varmasti!
Ainekset
2 dl vettä
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Puuro- ja piirakkariisiä
1 l maitoa (voit halutessasi lisätä hieman maitoa jotta puuro on notkeampaa)
0,5 tl suolaa
Valmistus
- Kiehauta vesi ja riisi kattilassa. Anna kiehua kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
- Lisää maito ja sekoita kunnes puuro kiehuu. Hauduta pienellä teholla välillä sekoittaen 30-45min.
- Lisää suola kun puuro on valmista.
- Gluteeniton riisipuuro on valmis nautittavaksi!
Vinkki
- Voit maustaa riisipuuroa esim. omenoilla tai marjoilla, hauduttamalla ne puuron kanssa. Halutessasi voit soseuttaa hedelmät tai marjat puuron sekaan sauvasekoittimella ennen tarjoilua.
Kiitos vastauksestanne viestiini. Se ei täysin osunut kohdilleen, mutta olen ehkä vaikeimman yli ja jaksan keskittyä ”ostoksiin” sekä leipomiseen.
Tällä pienellä kokemuksella olen vakuuttunut, että löydän tuotteistanme toimivat, minun käyttööni sopivat tuotteet.
Olette kovin vaatimattomia itsenne mainostajia.
Hei Marja-Liisa!
Kiitos viestistäsi. Toivottavasti löydät valikoimastamme sinulle sopivat raaka-aineet ja reseptit.
Pyrimme mainostamaan jatkossa enemmän 🙂