Gluteeniton riisipuuro

Gluteeniton riisipuuro

Tämä joulunajan suosikki on loistava herkku myös vaikka keskellä kesää! Oli käytössäsi sitten haudutuskattila tai tavalllinen onnistuu tämä riisipuuro varmasti!

AINEKSET

2 dl vettä
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Puuro- ja piirakkariisiä
1 l maitoa (voit halutessasi lisätä hieman maitoa jotta puuro on notkeampaa)
½ tl suolaa

VALMISTUS

Kiehauta vesi ja riisi kattilassa. Anna kiehua kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
Lisää maito ja sekoita kunnes puuro kiehuu. Hauduta pienellä teholla välillä sekoittaen 30-45min.
Lisää suola kun puuro on valmista.

Tulosta

2 kommentti

  • Kiitos vastauksestanne viestiini. Se ei täysin osunut kohdilleen, mutta olen ehkä vaikeimman yli ja jaksan keskittyä ”ostoksiin” sekä leipomiseen.
    Tällä pienellä kokemuksella olen vakuuttunut, että löydän tuotteistanme toimivat, minun käyttööni sopivat tuotteet.
    Olette kovin vaatimattomia itsenne mainostajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *