Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria brödrullar, fyllda

Glutenfria Brödrullar, fyllda

Glutenfria Brödrullar, fyllda

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

2

från brödrullen
Tillagningstid

25

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Värm upp vätskan till strax över 42 grader.
  • Blanda i psyllium, sirap och salt.
  • Låt svälla i ca 10 minuter.
  • Tillsätt xantangummi och torrjäst i en liten mängd mjöl.
  • Börja med ungefär hälften av mjölet, tillsätt oljan och resten av mjölet.
  • Degen får gärna förbli något mjuk.
  • Dela degen i två lika stora delar.
  • Kavla ut hälften av degen till en tunn skiva på mjölat bakbord.
  • Fördela hälften av mascarponen ovanpå tallriken.
  • Strö över hälften av skinkstrimlorna och smula över hälften av blåmögelosten.
  • Rulla degen till en rulle när du kavlar kakan.
  • Gör likadant med det andra brödet och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  • Täck över med en trasa och låt jäsa i minst en halvtimme.
  • Pensla med ägg och grädda i ugnen på 200°C i ca 25-30 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.