Gluteenittomat Leipärullaset, täytetyt

AINEKSET

TAIKINA
5 dl maitoa
1 pss kuivahiivaa
1 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
2 tl ksantaania
2 rkl siirappia
1 tl suolaa
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 dl rypsiöljyä

TÄYTE
250 g Mascarponejuustoa
85 g Sinihomejuustoa
200 g Savukinkkusuikaleita

VALMISTUS

Lämmitä neste hieman yli 42-asteen.
Sekoita siihen psyllium, siirappi ja suola.
Anna turvota noin 10 minuuttia.
Lisää pieneen jauhomäärään ksantaani sekä kuivahiiva.
Alusta noin puolet jauhoista taikinaan, lisää öljy ja loput jauhot.
Taikina saa jäädä hieman pehmeäksi.

Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan.
Kauli puolikkaasta taikinasta ohut levy jauhotetulla alustalla.
Levitä levyn päälle puolet mascarponesta.
Ripottele päälle puolet kinkkusuikaleista ja murustele sinihomejuustosta puolet.
Kääri taikina rullalle kun kääretorttu.
Tee toinen leipä samoin ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle.
Peitä liinalla ja anna kohota vähintään puoli tuntia.
Voitele kananmunalla ja paista uunissa alatasolla 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *