Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Leipärullaset, täytetyt
Gluteenittomat Leipärullaset, täytetyt
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Leipärullaset, täytetyt
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Annokset
2
leipärullastaKypsennysaika
25
minuuttiaAinekset
- Taikina
5 dl maitoa
1 pss kuivahiivaa
2 tl ksantaania
2 rkl siirappia
1 tl suolaa
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 dl rypsiöljyä
- Täyte
250 g Mascarponejuustoa
85 g Sinihomejuustoa
200 g Savukinkkusuikaleita
Valmistus
- Lämmitä neste hieman yli 42-asteen.
- Sekoita siihen psyllium, siirappi ja suola.
- Anna turvota noin 10 minuuttia.
- Lisää pieneen jauhomäärään ksantaani sekä kuivahiiva.
- Alusta noin puolet jauhoista taikinaan, lisää öljy ja loput jauhot.
- Taikina saa jäädä hieman pehmeäksi.
- Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan.
- Kauli puolikkaasta taikinasta ohut levy jauhotetulla alustalla.
- Levitä levyn päälle puolet mascarponesta.
- Ripottele päälle puolet kinkkusuikaleista ja murustele sinihomejuustosta puolet.
- Kääri taikina rullalle kun kääretorttu.
- Tee toinen leipä samoin ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle.
- Peitä liinalla ja anna kohota vähintään puoli tuntia.
- Voitele kananmunalla ja paista uunissa alatasolla 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.