Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria Laskia Muffins
Glutenfria Laskia-muffins
Publicerad på
Glutenfria Laskia-muffins
Recept av Marika Kaila
Tillagningstid
15
minuterGlutenfria påskmuffins är ännu enklare att göra och kommer garanterat att falla alla i smaken. Prova själv!
Ingredienser
3 dlLjus Glutenfri Mjölblandning från Virtasalmen Viljatuote
1 dl farinsocker
1 dl sirap
2 tsk bakpulver
4 tsk äkta vaniljsocker
2 tsk vaniljsmak
2 ägg
1 dl mjölk
1 dl olja
- Mellan
Hilloa
Vispad grädde
Beredning
- Lägg alla ingredienser i en behållare och blanda väl.
- Dela upp degen i kakor och strö över strösocker.
- Baka i 200 C i ca 15-18 min eller tills de är genomkokta.
- Låt muffinsen svalna.
- Mellan
- Skär av hatten och fyll den med sylt och vispgrädde.
De glutenfria påskmuffinsen är klara att äta. Marika Kaila |Upp till handlederna i deg