Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria Laskia Muffins

Glutenfria Laskia-muffins

Glutenfria Laskia-muffins

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Glutenfria påskmuffins är ännu enklare att göra och kommer garanterat att falla alla i smaken. Prova själv!

Ingredienser

Beredning

  • Lägg alla ingredienser i en behållare och blanda väl.
  • Dela upp degen i kakor och strö över strösocker.
  • Baka i 200 C i ca 15-18 min eller tills de är genomkokta.
  • Låt muffinsen svalna.
  • Mellan
  • Skär av hatten och fyll den med sylt och vispgrädde.


  • De glutenfria påskmuffinsen är klara att äta. Marika Kaila |Upp till handlederna i deg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.