Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria havrebröd

Glutenfria havrebröd

Glutenfria havrebröd

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster

Glutenfria havrebröd är härligt mjuka och smakrika. havre Bröden är gjorda av egenodlat i många olika former. Prova och älska!

Ingredienser

Beredning

  • Blanda alla ingredienser väl.
  • Bred ut degen på en bakplåtspappersklädd plåt med mjöl.
  • Häll varmt vatten i diskhon och lägg metallplåten ovanpå det och låt den jäsa i 45 minuter.
  • havreflingor Pensla eventuellt ytan med vatten och strö över kli.
  • Baka i 225 grader i ca 20 minuter eller tills de är genomkokta.
  • Låt svalna och fyll sedan med dina favoritfyllningar och njut.
  • Varma smörgåsar
  • Stek kycklingnuggets.
  • Bred margarinet på brödet och lägg kycklingnudlarna ovanpå.
  • Skär skivor av osten och ställ in i ugnen på 200°C i 10 minuter.
  • Avokadolevit
  • Hacka körsbärstomaterna och löken i små bitar, mosa avokadon med en gaffel och blanda ihop allt.
  • Fördela en generös mängd avokadosaft på toppen.
  • Strö färsk persilja och ruccola över.


  • Njut av de glutenfria havrebröden precis som du vill ha dem. Marika Kaila |Upp till handlederna i deg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.