Hemsidan " Glutenfri Grov Bovetemjöl " Glutenfri bredbar ost

Glutenfri bredbar ost

Glutenfri bredbar ost

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ihop de torra ingredienserna, tillsätt smörkuberna och färskosten och knåda degen till en jämn smet.
  • Tillsätt sedan de övriga ingredienserna och blanda för hand till en slät massa.
  • Bred ut degen på en mjölad bräda och kavla ut en 2 cm tjock degmatta om du vill ha fyllningar, annars kavlar du ut en tunnare degmatta.
  • Tryck ut skonkerna på bakplåtspappret med en utstickare.
  • havreflingor Pensla med ägg och strö på om så önskas.
  • Grädda i 170'c i ca 15 min-20 min beroende på ugn och tjocklek.
  • De är klara när ytan är vackert brynt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.