Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria enkla munkar

Glutenfria enkla munkar

Glutenfria enkla munkar

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

12

minuter

Glutenfria munkar går snabbt att göra i ugnen och degen görs genom att helt enkelt blanda ihop ingredienserna. Ugnsmunkar är snabba och enkla att tillaga utan att steka i fett. Du kan göra de här munkarna med Glutenfri Ljus Mjölblandning eller Glutenfri Mjölblandning för bullar från Viljasalmen Viljatuote.

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 200°C.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Smält smöret.
  • Tvätta och riv det gula skalet från citronen (riv inte det vita lagret under skalet).
  • Blanda mjölk/grädde, smält smör, ägg och citronskal i de torra ingredienserna.
  • Smörj munkformen och fyll munkformen med degen.
  • Baka i 200°C i 12-15 minuter.
  • Dekorera de avsvalnade munkarna med florsocker om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.