Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria bröd med bönor och bönor

Glutenfria pepparkakor med mjölblandning av bondbönor

Glutenfria pepparkakor med mjölblandning av bondbönor

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

10

minuter

Glutenfria bondbönepepparkakor kommer att överraska dig med sin utsökta smak. Prova och älska dem också!

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 180 grader. Vispa smöret och florsockret fluffigt.
  • Tillsätt äggvitorna och rör försiktigt ner dem i skummet.
  • Blanda citronskal och vaniljsocker med mjölet och tillsätt det och vattnet till degen. Blanda tills degen är smidig.
  • Mala bakplåtspappret och strö mjölet över degen. Kavla ut den tunt och använd en utstickare för att göra kex i önskad form.
  • Lyft försiktigt upp kakorna på ett bakplåtspapper och grädda i ugnen (180 grader) i ca 10 minuter.
  • Medan kexen svalnar, smält chokladen i mikrovågsugn eller vattenbad i en spritspåse.
  • Gör ett litet hål i hörnet och häll chokladen över kexen. Låt stelna.
  • Glutenfria bondbönspepparkakor kommer att försvinna inom kort!

    Jamiela Ruotsalainen | WillaSarkko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.