Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria blondies

Glutenfria blondies

Glutenfria blondies

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

Protokoll

Härliga glutenfria blondies kommer att charma gourmeter - kladdiga på insidan och krispiga på toppen! Vegansk vit choklad och färska hallon kröner den kladdiga godbiten. Mjölet som används är Gluten Free Oatmeal Blonde Blondies, som är perfekt för den här typen av bakning.
Detta kan göras till både tårta och brownies. Hallon och vit choklad kan strösslas på toppen eller blandas i smeten. NAM!

Ingredienser

  • 3 dl Virtasalmi spannmålsprodukt Glutenfri havremjölsblandning

  • 0,5 tsk bakpulver

  • 0,5 tsk bakpulver

  • 0,33 tl salt

  • 1,33 dl (kokos)socker eller annat mörkt socker (t.ex. farin)

  • 2 tsk vaniljsocker

  • 3 rkl nötsmör (jordnötssmör eller mandelsmör)

  • 1,5 dl vegetabilisk dryck

  • frysningsvariationer

  • (vegansk) vit choklad

Beredning

  • Förvärm ugnen till 175 grader.
  • Blanda de torra ingredienserna tillsammans med jordnötssmör och grönsaksjuice. Blanda ingredienserna och mixa till en jämn smet. Hacka lite vit choklad och hallon efter smak, eller så kan du bara strö dem ovanpå degen.
  • Smörj en lagom stor ugnsform och klipp ut en bit bakplåtspapper till botten. Skeda upp degen i formen och ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter. Testa med en sticka om det finns någon rå deg kvar. Blondies ska vara saftiga inuti, så lite deg i smeten är inte så dumt.
  • Låt blondien svalna helt innan du tar ut den ur formen. Skiva upp den kylda blondien eller servera som en tårta. Du kan också göra den dagen innan, eftersom glutenfria blondies håller sig bra i kylen.

    Sanna Hiltunen | Healing Food

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.