Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria blondiner

Glutenfria blondies

Glutenfria blondies

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Härliga glutenfria blondies kommer att charma gourmeter - klibbiga på insidan och krispiga på toppen! Vegansk vit choklad och färska hallon kröner den klibbiga godbiten.
Mjölet som används är Gluten Free Oatmeal Blonde Blondies, som är perfekt för den här typen av bakning. Den kan göras till både tårta och brownie. Hallon och vit choklad kan strösslas på toppen eller blandas i smeten. NAM!

Ingredienser

  • 3 dl Viljatuote Glutenfri Havremjölblandning

  • 0,5 tsk bakpulver

  • 0,5 tsk bakpulver

  • 0,33 tsk salt

  • 1,33 dl (kokos)socker eller annat mörkt socker (t.ex. farin)

  • 2 tsk vaniljsocker

  • 3 msk nötsmör (jordnötssmör smooth eller mandelsmör)

  • 1,5 dl vegetabilisk dryck

  • frysningsvariationer

  • (vegansk) vit choklad

Beredning

  • Förvärm ugnen till 175 grader.
  • Blanda de torra ingredienserna med jordnötssmöret och grönsaksjuicen. Kombinera ingredienserna och blanda tills det är jämnt. Hacka lite vit choklad och hallon efter smak, eller så kan du bara strö dem över degen.
  • Smörj en ugnsform i lämplig storlek och klipp ut en bit bakplåtspapper till botten. Skeda upp degen i formen och ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter. Testa med en sticka för att se om det finns någon rå deg kvar. Blondies ska vara saftiga inuti, så lite deg i smeten är inte så dumt.
  • Låt blondien svalna helt innan du tar ut den ur formen. Skiva den avsvalnade blondien eller servera som en tårta.

    Du kan också göra den dagen innan, eftersom glutenfria blondiner håller sig bra i kylen. Sanna Hiltunen |Healing Food

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.