Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria bananmuffins

Glutenfria bananmuffins

Glutenfria bananmuffins

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
4,0 från 1 röst
Portioner

12

st
Tillagningstid

20

minuter

Läckra glutenfria bananmuffins är verkligen enkla att göra. Prova och bli förtjust i dem också du!

Ingredienser

Beredning

  • Vispa det rumstempererade smöret och sockret tills det är ljust och fluffigt. Tillsätt ägget och vispa väl.
  • Mosa bananerna med en gaffel. Blanda samman de torra ingredienserna. Lägg till dem i degen omväxlande med bananblandningen och mjölken. Rör om bara så mycket att degen blir slät.
  • Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 200 grader i ca 20 minuter.
  • Dekorera de avsvalnade glutenfria bananmuffinsen med florsocker.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.