För att kunna ge dig den bästa upplevelsen använder vi och våra partners tekniker som cookies för att lagra och/eller få tillgång till information om dig. Genom att få tillgång till dessa tekniker kan vi och våra partners behandla personuppgifter som surfhistorik eller unika ID:n på denna webbplats och visa (icke) anpassade annonser.
Klicka nedan för att acceptera ovanstående eller för att göra ett mer detaljerat val. Dina val kommer endast att gälla för denna webbplats. Du kan ändra dina preferenser så snart som möjligt, inklusive kalibrera om din cookie, genom att använda inställningarna för cookiepolicyn eller genom att klicka på knappen "Hantera cookies" längre ner på skärmen.
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är absolut nödvändig för ett legitimt ändamål, för att möjliggöra användning av en tjänst som uttryckligen begärts av en viss abonnent eller användare, eller enbart för överföring av en kommunikation via ett elektroniskt kommunikationsnät.
Teknisk lagring eller åtkomst är nödvändig för det lagliga ändamålet att lagra inställningar som inte har begärts av abonnenten eller användaren.
Teknisk lagring eller åtkomst som uteslutande används för statistiska ändamål.
Teknisk lagring eller åtkomst som uteslutande används för anonyma statistiska ändamål. Utan en stämning, frivilligt samtycke från din internetleverantör eller ytterligare register från tredje part kan data som lagras eller hämtas enbart för detta ändamål i allmänhet inte användas för att identifiera dig.
Teknisk lagring eller åtkomst behövs för att skapa användarprofiler för att skicka annonser eller för att spåra en användare på webbplatsen eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
Hallå där. Detta mörka pitabröd saknar mängden olja - det är bara 1/2 - men du behöver en halv matsked 🙂
Tack för ditt fantastiska mjöl - det är en glädje att baka med !!!
Jag gick för att göra en surdeg från mörk mjölblandning med hjälp av bovetebrödsreceptet.det absorberade alla vätskor.jag undrar vad jag kunde göra för att göra det till något förnuftigt.kan det lämnas i surdegen på en varm plats som i bovetebrödsreceptet,eller ska jag lägga den i kylen för att vänta på morgonen.jag lägger 9dl vatten och 7 DI mjöl 25g jäst och en degrot.
Hej Gretel,
Vilket bovetebrödsrecept menar du? 🙂 Om det inte är ett recept som skapats för vårt mjöl, bör du använda mindre mjöl. Våra glutenfria mjölblandningar har en annan storlek än vetemjöl och andra märken av glutenfria mjölblandningar. Om problemet med ditt recept är torrt bröd bör du tillsätta några matskedar mindre mjöl och låta degen svälla en stund innan du tillsätter resten av mjölet.
Riktigt enkelt att göra och sirapen ger en fin smak. Det här blev genast ett standardrecept. Jag dubblar degen och skivar den färdig för att frysa in. Jag försökte också piffa till det genom att tillsätta lite mer sirap och lite kanel och russin - jättegott rostat!