Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfritt bovetebröd

Glutenfri bovetegelé

Glutenfri bovetegelé

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

20

minuter

Glutenfri bovetegelé är ett utsökt sätt att börja morgonen på. Virtasalmi Grain Products bovetekli har ett högt innehåll av fibrer och protein och är perfekt för att göra bröd mjuka.

Beredning

  • Tillsätt de torra ingredienserna i degskålen och blanda.
  • Tillsätt vatten upphettat till 42°C, rapsolja och sirap.
  • Knådar väl.
  • Bred ut degen på en plåt med bakplåtspapper till en 1 cm tjock skiva.
  • Låt jäsa övertäckt i ca 1/2 timme.
  • Baka i 200 grader i 20-25 min.
  • Låt svalna och skär det glutenfria bovetebrödet i bitar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.