Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri rosmarinkaka

Glutenfri rosmarinkaka

Glutenfri rosmarinkaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

45

minuter

Njut av den glutenfria "mjukosten" som den är, med hummus eller till och med som tillbehör till soppa! Till skillnad från vanliga snacks är detta glutenfria rosmarinsnack något mjukare.

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 175 grader. Blanda samman alla torra ingredienser (t.ex. i en kastrull). Koka upp vattnet och häll i det när det är varmt. Tillsätt rapsoljan i blandningen. Rör om väl. Låt blandningen stå en stund (chiafröna kommer att svälla lite).
  • Bred ut blandningen på en bakplåtspappersklädd plåt. Kavla ut blandningen till en jämn och tunn platta med hjälp av ett annat bakplåtspapper (ju tunnare desto bättre). Strö över sesamfrön. Använd en pizzaskärare för att skära degen i t.ex. rutor. Grädda i ca 45 minuter (se upp så att de inte bränns och grädda längre om ytan inte fått färg).

    Låt svalna ordentligt och servera med glutenfria rosmarinrullar, t.ex. med hummus! Marita Eriksson |My Bliss Ktch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.