Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfritt Reiki-bröd

Glutenfritt Reiki-bröd

Glutenfritt Reiki-bröd

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

2

bröd
Tillagningstid

15

minuter

Glutenfritt Reichenbread är en mörk delikatess som du kan äta till frukost eller som mellanmål. Prova det här enkla receptet och du kommer att älska det.

Ingredienser

Beredning

  • Degbasen
  • havreflingorRör ut jästen i vätskan och tillsätt psyllium och .
  • Täck över skålen med en trasa och ställ den på en varm/dragfri plats i ca 15 minuter.
  • Deg
  • Lägg ingredienserna i roten.
  • Knåda degen t.ex. med en elektrisk mixer (degkrokar) eller för hand.
  • Slipa bordet och stjälp upp degen på det.
  • Dela i två delar, klappa eller kavla ut två platta runda bröd.
  • Gör ett hål i mitten av gjutformen och korsa ytlinjerna.
  • Låt jäsa i ca 60 minuter.
  • Stick hål i brödets yta med en gaffel.
  • Baka i 220 grader i ca 15-20 minuter.
  • Glutenfritt rågbröd är som godast när det är lätt kylt.

6 Kommentarer

  1. Vackert Tack för detta brödrecept det var bra och det fungerade! AINO

  2. Hej! havre Jag undrar om det är möjligt att göra boveteflingor när det inte passar?

    1. Hej Hannaliisa,
      Vi har inte provat att använda boveteflingor i det här receptet, men jag tror att det kommer att fungera också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.