Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri Raparperi-vaniljpaj

Glutenfri rabarber-vaniljpaj

Glutenfri rabarber-vaniljpaj

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Portioner

9

st
Tillagningstid

50

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ägg och socker. Tillsätt margarin och grädde.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt dem till skummet.
  • Blanda väl och häll i en smord och mjölad form med lös botten med en diameter på 21 cm.
  • Toppa med rabarberbitar och strö äkta vaniljsocker över rabarbern.
  • kvarg Rör om lite med en sked i burken och lägg sedan små högar ovanpå pajen, fördela till sist högarna jämnt över ytan.
  • Grädda i 175'c i ca 50 min eller tills de är genomgräddade. Låt svalna och dekorera som du vill.
  • Jag gjorde själv glutenfria chokladränder på toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.