AINEKSET
POHJA
2 kananmunaa
2 dl sokeria
½ dl margariinisulaa
3tl aitoa vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl kermaa
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
PINNALLE
2dl raparperipaloja
2tl aitoa vaniljasokeria
1 prk. (200g) vaniljarahkaa
VALMISTUS
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää margariinisula ja kerma.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.
Sekoita hyvin ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halk. olevaan irtopohjavuokaan.
Laita pinnalle raparperipalat ja ripottele aito vaniljasokeri raparperien päälle.
Sekoita lusikalla hieman rahkaa purkissa jonka jälkeen laita pieniä kasoja kauttaalteen piiraan päälle, lopuksi levitä kasat tasaiseksi pinnalle.
Paista 175’c n.50min tai kunnes kypsää. Anna jäähtyä ja koristele haluamallasi tavalla.
Itse tein gluteenittomasta suklaasta raitoja pinnalle.