Gluteeniton Mustikkapiirakka

Gluteeniton Mustikkapiirakka

AINEKSET

POHJA
140g pehmeää margariiniä
1½ dl fariinisokeria
4 tl aitoa vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 kananmunaa
3/4dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
(2 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia)

TÄYTE
2 prk. (400g) kermaviiliä
1 kananmuna
½ dl sokeria
2 tl aitoa vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja

PÄÄLLE
n.2 dl mustikoita

VALMISTUS

POHJA
Vaahdota pehmeä margariini ja sokerit. Lisää kananmunat ja sekoita.
Lisää lopuksi jauhot, psylliumi ja leivinjauhe.
Sekoita hyvin ja levitä voidellun ja jauhotettuun 27cm halk. olevaan piirakkavuokaan.
Käytä apuna reilusti pullajauhoseosta.

TÄYTE
Sekoita kermaviilitäyte valmiiksi ja kaada se pohjan päälle.
Ripottele mustikat viimeisenä kermaviilitäytteen päälle.
Paista 175’c n.25min.

Vinkit
Jos käytät pakastemustikoita. Älä anna sulaa niiden.
Pullajauhoseosta saat käyttää paljon apuna pohjan levityksessä.
Tee ohuet reunat jotta keskelle jää enemmän taikinaa pohjaksi

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *