Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri lingonkaka

Glutenfri lingonkaka

Glutenfri lingonkaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

30

minuter

Glutenfri lingonsockerkaka är snabb och enkel att göra! Servera med vaniljsås eller glass. Receptet räcker till en ugnsform, halvera pajformen.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt margarinet.
  • Vik ihop degen till en smulig deg.
  • Ta bort en tredjedel av degen till en annan skål.
  • Tillsätt ägget och kärnmjölken till den större degen.
  • Bred ut degen på ett bakplåtspapper på en bakplåt.
  • Strö över lingon och sedan smulblandningen på degen.
  • Baka i 200 °C varm ugn i ca en halvtimme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.