Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Puolukka-murupiirakka
Gluteeniton Puolukka-murupiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Puolukka-murupiirakka
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
30
minuuttiaGluteeniton puolukka-murupiirakka on nopea ja helppo valmistaa! Tarjoile piirakka vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa. Ohjeesta tulee uunipellillinen, puolita piirakkavuokaan.
Ainekset
6 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl soodaa
1 tl vanilliinisokeria
2,5 dl sokeria
2,5 dl juoksevaa tai sulatettua margariinia
1 muna
2,5 dl piimää
5 dl puolukoita
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon margariini.
- Nypi taikina murumaiseksi.
- Nosta taikinasta kolmasosa toiseen kulhoon.
- Lisää suurempaan taikinaan muna ja piimä.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
- Ripottele taikinan päälle ensin puolukat ja sitten muruseos.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.