Gluteeniton Puolukka-murupiirakka

Gluteeniton Puolukka-murupiirakka

Gluteeniton puolukka-murupiirakka on nopea ja helppo valmistaa! Tarjoile piirakka vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

AINEKSET

Uuninpellillinen (puolita piirakkavuokaan)
6 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta 
1 tl soodaa
1 tl vanilliinisokeria
2 ½ dl sokeria
2 ½ dl juoksevaa tai sulatettua margariinia
1 muna
2 ½ dl piimää
5 dl puolukoita

VALMISTUS

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon margariini.
Nypi taikina murumaiseksi.
Nosta taikinasta kolmasosa toiseen kulhoon.
Lisää suurempaan taikinaan muna ja piimä.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
Ripottele taikinan päälle ensin puolukat ja sitten muruseos.
Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *