Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kanelinen Kesäkurpitsapiirakka
Gluteeniton Kanelinen Kesäkurpitsapiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Kanelinen Kesäkurpitsapiirakka
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
20
minuuttiaUunipellillinen
Ainekset
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl fariinisokeria
n. 300 g hienoksi raastettua kesäkurpitsaa
150 g sulatettua voita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Tattarihiutaleita
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl kanelia
2 tl leivinjauhetta
- Kuorrutus
100 g pehmeää voita
1 pkt tomusokeria
1 dl huoneenlämpöistä maustamatonta jugurttia
ripaus aitoa vaniljaa
Valmistus
- Vaahdota munat, sokeri ja fariinisokeri.
- Lisää vaahtoon kesäkurpitsa, voi ja tattarihiutaleet.
- Sekoita keskenään Vaalea jauhoseos, kaneli ja leivinjauhe.
- Lisää kuivat aineet taikinaan.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin. 20 minuuttia ja jäähdytä kunnolla.
- Kuorrutus
- Vaahdota voita hetki sähkövatkaimella.
- Lisää puolet tomusokerista ja sekoita.
- Lisää jugurtti, vanilja ja loput tomusokerista.
- Sekoita ja levitä piirakkapohjan päälle.
- Koristele haluamallasi tavalla.
© Noora Viljakainen