Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri rödvinbärs- och kokosnötspaj

Glutenfri rödvinbärs- och kokosnötspaj

Glutenfri rödvinbärs- och kokosnötspaj

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
4.3 från 3 röster
Tillagningstid

35

minuter

En underbart saftig glutenfri rödvinbärs- och kokospaj som får det att vattnas i munnen! Den söta kokosnötssåsen balanserar fint smaken av de röda vinbären.

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ihop det rumstempererade margarinet och sockret. Tillsätt äggen och vispa väl. Blanda mjöl och bakpulver i en separat skål. Tillsätt de torra ingredienserna till margarin-socker-äggblandningen. Tillsätt mer vatten. Blanda degen tills den är smidig.
  • Smörj en pajform eller en fyrkantig form. Häll degen i formen. Strö över röda vinbär. Grädda pajen i mitten av ugnen i 175 C i ca 20-25 min. Medan pajen är i ugnen förbereder du kokossåsen. Lägg ingredienserna till kokossåsen i en kastrull och koka upp. Låt koka upp under konstant omrörning tills toscan mörknar och tjocknar. Bred toscan över pajen som kom ut ur ugnen. Grädda pajen i ytterligare ca 15 min.


  • En läcker glutenfri rödvinbärs- och kokospaj är redo att avnjutas! Ina Elevant |Glutenfri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.