Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton punaherukka-kookos piirakka

Gluteeniton punaherukka-kookos piirakka

Gluteeniton punaherukka-kookos piirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Kypsennysaika

35

minuuttia

Ihanan mehevä Gluteeniton punaherukka-kookos piirakka vie kielen mennessään! Makea kookostosca tasapainottaa hienosti punaherukoiden makua.

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää joukkoon munat ja vaahdota vielä hyvin. Yhdistä erillisessä kulhossa jauho ja leivinjauhe. Lisää kuivat aineet margariini-sokeri-munaseoksen joukkoon. Lisää vielä vesi. Sekoita taikina tasaiseksi.
  • Voitele piirakkavuoka tai neliövuoka. Kaavi taikina vuokaan. Ripottele päälle punaherukoita. Paista piirakkaa uunin keskitasolla 175 C n. 20-25min. Sillä aikaa kun piirakka on uunissa, valmista kookostosca. Laita kattilaan kookostoscan ainekset ja kiehauta. Anna kiehua koko ajan sekoittaen kunnes tosca tummenee ja muuttuu paksummaksi. Levitä tosca uunista tulleen piirakan päälle. Paista piirakkaa vielä n. 15min.
  • Mehevä Gluteeniton punaherukka-kookos piirakka on valmis nautittavaksi!

    Ina Elevant | Gluteenitonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.