Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri polenta-pannkaka

Glutenfri polenta-pannkaka

Glutenfri polenta-pannkaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

45

minuter

Glutenfria polentapannkakor är enkla att göra på bakplåtspapper med Cereal Products majsmjöl och rismjöl. Prova och älska!

Ingredienser

Beredning

  • Blanda margarinet med varmt vatten.
  • Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn blandning.
  • Tillsätt äggen, blanda och häll degen på en bakplåtsklädd plåt.
  • Baka i 200°C varm ugn i ca 45 minuter.
  • Servera den glutenfria polentapannkakan med färska eller frysta bär.
  • Du kan också frysa in pannkakan för att njuta av den senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.