Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Polentapannari
Gluteeniton Polentapannari
Resepti julkaistu
Gluteeniton Polentapannari
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
45
minuuttiaGluteeniton polentapannari valmistuu helposti uunipellille Viljatuotteen maissisuurimoista ja riisijauhosta. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
13 dl vettä
75 g maidotonta margariinia
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissisuurimoita
1 dl sokeria
1 tl tl suolaa
4 kananmunaa
mansikoita, mustikoita ja vadelmia tai hilloa
Valmistus
- Sekoita margariini kuumaan veteen.
- Lisää kuiva-aineet ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää munat, sekoita ja kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
- Paista 200 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
- Tarjoa gluteeniton polentapannari tuoreiden tai pakastettujen marjojen kera.
- Voit myös pakastaa pannarin tuoreena ja nauttia myöhemmin.