Gluteeniton Polentapannari

Gluteeniton Polentapannari

Uunipellille helppo pannari

AINEKSET

13 dl vettä
75 g maidotonta
margariinia
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissisuurimoita
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Riisijauhoa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
4 kananmunaa
mansikoita, mustikoita
ja vadelmia tai hilloa

VALMISTUS

Sekoita margariini kuumaan veteen.
Lisää kuiva-aineet ja sekoita tasaiseksi.
Lisää munat, sekoita ja kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Tarjoa tuoreiden tai pakastettujen marjojen kera.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *