Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri peltirieska

Glutenfri peltirieska

Glutenfri peltirieska

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

30

minuter

Virtasalmi Cereal Products gröt, havreflingor och fina rismjöl ger en god glutenfri paltråg.
Denna delikatess ingår i många midsommartraditioner, och det är inte så konstigt eftersom en bulle räcker för att fylla flera munnar. UUNIPELLILLINEN

Ingredienser

Beredning

  • Koka grötris, smör och vatten tills vattnet sugits upp av riset.
  • Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda.
  • Bred ut degen på ett bakplåtspapper och grädda i 225 grader varm ugn i ca en halvtimme.
  • Servera glutenfri peltirieska med t.ex. äggsmör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.