Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri Pellavaro-röra

Glutenfri Pellavaro-gryta

Glutenfri Pellavaro-gryta

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

30

minuter

Glutenfri linfröpudding är ett gott och mättande mellanmål. Den är också lätt att förbereda. Portionen enligt instruktionerna gör en pannkaka i ugnen. Prova det och älska det också!

Beredning

  • Blanda linfrömjölet med 4 dl kärnmjölk och låt det ligga i blöt i en halvtimme.
  • Tillsätt resten av kärnmjölken och de övriga ingredienserna.
  • Häll upp degen på en bakplåtspappersklädd plåt.
  • Baka i 250 grader i en halvtimme.
  • Glutenfri jordgubbssoppa med linfrön är som godast när den svalnat något. Du kan också frysa den färsk för att njuta av den senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.