Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Pellavarouherieska
Gluteeniton Pellavarouherieska
Resepti julkaistu
Gluteeniton Pellavarouherieska
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
30
minuuttiaGluteeniton pellavarouherieska on maukas ja täyttävä välipala. Rieska on myös helppo valmistaa. Ohjeen mukaisesta annoksesta tulee uunipellillinen rieskaa. Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
5 dl piimää
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pellavarouhetta
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Suomalaista Tattarijauhoa
1 kananmuna
0,5 dl voisulaa
1,5 tl suolaa
Valmistus
- Sekoita pellavarouhe 4 dl:aan piimää ja liota puoli tuntia.
- Lisää loppu piimä ja muut aineet.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
- Paista 250 asteessa puolisen tuntia.
- Gluteeniton pellavarouherieska on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä. Voit myös pakastaa rieskan tuoreena ja nauttia myöhemmin.