Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Uunitattaripuuro

Gluteeniton Uunitattaripuuro

Gluteeniton Uunitattaripuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

4

kpl
Kypsennysaika

1

tunti 

Gluteeniton uunitattaripuuro valmistuu Virtasalmen Viljatuotteen tattarisuurimoista. Tattaripuuro on helppo ja täyttävä iltapala tai maittava aamupala. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Huuhtele ryynit ja voitele vuoka.
  • Sekoita suurimot maitoon tai veteen ja lisää suola.
  • Paistoaika on 1 tunti 175 asteessa tai kunnes suurimot ovat pehmeitä ja maito imeytynyt.
  • Nauti gluteeniton uunitattaripuuro marjojen tai mehukeiton kanssa.

Vinkki

  • Voit myös liottaa suurimoita yön yli ja tehdä puuron ohjeen mukaisesti vasta aamulla. Tällöin tattaripuuron maku on hieman miedompi verrattuna pelkkään huuhteluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.