Första sidan » Glutenfria recept » Glutenfri Blåbärspaj

Glutenfri blåbärspaj

Glutenfri blåbärspaj

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Portioner

15

st
Tillagningstid

25

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Vispa samman det mjuka margarinet och sockret. Tillsätt äggen och blanda.
  • Tillsätt slutligen mjöl, psyllium och bakpulver.
  • Blanda väl och fördela i en smord och mjölad pajform med en diameter på 27 cm.
  • Använd en generös mängd bunpulver för att hjälpa till.
  • Fyllning
  • Blanda gräddfyllningen och häll den över bottnen.
  • Strö blåbären över gräddfyllningen som en sista touch.
  • Grädda i 175'c i ca 25 min.

Tips

  • Om du använder frysta björnbär. Låt dem inte tina.
  • Du kan använda bunpulverblandningen mycket för att hjälpa dig att sprida basen.
  • Gör tunna kanter för att lämna mer deg i mitten för basen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.