Första sidan » Glutenfria recept » Glutenfri Blåbärskaffekaka

Glutenfri kaffekaka med blåbär

Glutenfri kaffekaka med blåbär

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

25

st
Tillagningstid

45

minuter

Denna läckra glutenfria kaffekaka med blåbär görs på nolltid av den lätta glutenfria mjölblandningen av Virtasalmi Viljatutoot.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl med en trägaffel.
  • Häll i en smord och mjölad form (t.ex. en 2-liters rund form).
  • Om du använder en silikonpanna behöver du inte mjöla den.
  • Baka i ugnen i 175°C i 45-55 minuter. Provsticka degen med t.ex. en tandpetare. kaka När degen inte fastnar på pinnen är den klar.
  • Vänd på den glutenfria blåbärskaffekakan och låt den svalna innan du skär upp den.

    Jamiela Ruotsalainen | Willa Sarkko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.