Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfritt zucchinibröd

Glutenfritt Courgettebröd

Glutenfritt Courgettebröd

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

2

bröd
Tillagningstid

30

minuter

Det saftiga glutenfria zucchinibrödet är bakat på Virtasalmi Cereal Products mörka glutenfria mjölmix.

Ingredienser

Beredning

  • Mixa potatis, zucchini och mjölk i en stavmixer till en puré.
  • Värm survos runt. 40 grader, salt, socker och torra ingredienser för hand.
  • Låt degen jäsa i rumstemperatur i en dryg timme.
  • Forma degen till två avlånga "smörgåsar".
  • Grädda i 200 grader i drygt en halvtimme.
  • Om du tar pumpan från frysen upptinad blir pumpan tyngre och vattnigare.

    Glutenfritt zucchinibröd har en ganska tät konsistens. Kirsi Epäpäilys |Villa Kanervas bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.