Hemsidan " Glutenfri Mjölmix för Bullar " Glutenfri Dallaspullat

Glutenfri Dallaspullats

Glutenfri Dallaspullats

Recept av Kirsi-Maria Kallunki
0.0 från 0 röster
Doser

16

Kopior från

Dallrabullar är ett läckert sätt att använda bulldegen till ostfyllda spiraler som gräddas i muffins- eller kakformar - du kan också lägga bullarna på en plåt med bakplåtspapper.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ingredienserna till roten i en skål. Låt roten jäsa tills den börjar bilda tydliga bubblor.
  • Blanda de övriga ingredienserna i degen med rotblandningen. Låt degen vila medan du förbereder fyllningen. Tillsätt gradvis mjöl efter behov.
  • Vispa försiktigt ihop ingredienserna till fyllningen.
  • Rulla bulldegen till en rektangulär skiva som är mindre än 1 cm tjock med hjälp av mjöl.
  • Fördela fyllningen över degen och rulla ihop den. Skär rullarna i två fingrar breda bitar och lägg bitarna antingen i en muffinsform eller direkt på ett bakplåtspapper.
  • Låt bullarna jäsa i ca 30 minuter.
  • Grädda bullarna i 225 grader varm ugn i ca 15 minuter.

Tips

  • När du bakar med honung kan du behöva öka mängden mjöl mer än mängden i receptet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.