Hemsidan " Glutenfri Psyllium " Glutenfritt fröhavrebröd

Glutenfritt fröhavrebröd

Glutenfritt fröhavrebröd

Recept av Anni och Linnea
0.0 från 0 röster
Portioner

1

Bröd
Tillagningstid

50

minuter

Det underbara glutenfria fröhavrebrödet är gjort på Virtasalmi Cereal Products havremjölsblandning. 

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Smält honung och fett i varmt vatten och tillsätt till de torra ingredienserna.
  • Om degen är riktigt hård (den ska vara lite hård), tillsätt mer vatten om du vill.
  • Lägg degen i brödformen.
  • Baka i 175 grader i ca 20 minuter.
  • Ta ut brödet ur formen och grädda på galler i ytterligare 30-40 minuter, tills brödet låter ihåligt.
  • Glutenfritt fröhavrebröd är som godast när det är färskt. Du kan också frysa in brödet om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.