Gluteeniton Siemen Kauraleipä

Tähän ihanaan siemen kauraleipään on käytetty Virtasalmen Viljatuotteen kaurajauhoseosta

AINEKSET

2,5dl auringonkukansiemeniä
1dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Pellavansiemeniä
1dl pähkinöitä (mantelit, hasselpähkinät)
3,5dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
3rkl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
1tl suolaa
1-2rkl hunajaa tai siirappia (oman maun mukaan)
3rkl kookosöljyä
3,5dl lämmintä vettä

VALMISTUS

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sulata hunaja ja rasva lämpimän veden joukkoon ja lisää kuivin aineiden sekaan.
Jos taikina jää todella kovaksi (taikinan kuuluu olla hieman kovaa), lisää halutessasi vettä lisää.
Laita taikina leipävuokaan.
Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
Ota leipä pois vuoasta ja paista ritilällä vielä 30-40 minuuttia, kunnes leipä kuulostaa ontolta.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *