Etusivu » Gluteeniton Kaurahiutale » Gluteeniton Uunitattari-kaurapuuro
Gluteeniton Uunitattari-kaurapuuro
Resepti julkaistu
Gluteeniton Uunitattari-kaurapuuro
Reseptin kirjoittaja Anni ja Linnea
Annokset
4
kplKypsennysaika
45
minuuttiaVirtasalmen Viljatuotteen isoista kaurahiutaleista ja tattarirouheesta syntyy pehmeän lempeä gluteeniton uunitattari-kaurapuuro. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
1 l kookos-riisi maitoa
5-10 taatelia palasina
0,5 tl suolaa
Valmistus
- Sekoita kaurahiutaleet, tattarirouhe, suola ja paloitellut taatelit kookos-riisimaidon sekaan ja kumoa uunivuokaan.
- Paista 45-60 minuuttia 225°c asteessa.
- Tarjoile gluteeniton uunitattari-kaurapuuro kookos- tai kaurakerman kera, lisää marjoja tai pähkinöitä ja nauti!
Vinkki
- Uunitattari-kaurapuuro valmistuu helposti myös pienemmässä lämpötilassa leivinuunissa. Valmistusaika on vain hieman pidempi. Laita puuro uuniin illalla ja nauti aamulla.