Hemsidan " Glutenfria Havreflingor " Glutenfri bakad havregrynsgröt

Glutenfri bakad havregrynsgröt

Glutenfri bakad havregrynsgröt

Recept av Ida från Cereal Product
0.0 från 0 röster
Doser

6

st
Gräddningstid

20

minuter

Havregrynspasta är gott färsk och varm, till exempel med turkisk yoghurt eller ostmassa. Det är också enkelt att göra en större sats som är redo att ätas under de hektiska morgnarna.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Blanda havregryn och ägg.
  • Tillsätt de torra ingredienserna till havredrycksblandningen och blanda till en jämn blandning.
  • Tillsätt mangopuré, blåbär och honung och rör om.
  • Smörj en ugnsfast form med en diameter på 26 cm och häll blandningen i formen, om du vill kan du lägga till fler bär eller mandelchips att rosta i ugnen.
  • Baka i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.

Tips

  • Detta recept kan enkelt anpassas genom att tillsätta nötter, mandelflingor, frön, andra bär eller frukt i gröten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.