Hemsidan " Glutenfri bön- och bönmjölsmix " Glutenfri havrepaj med skinka och köttbullar

Glutenfri skink-metukka plogpaj

Glutenfri skink-metukka plogpaj

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

35

minuter

En utsökt glutenfri havrepaj med skinka och honungskaka är perfekt till lunch. Botten på den här läckra pajen är gjord på Virtasalmi Cereal Products glutenfria bullbönsmjölmix.

Ingredienser

  • Botten
  • 2,5 dl Viljatuote Glutenfri mjölblandning av bondbönor

  • 0,5 tsk bakpulver

  • 1 dl curlad margarin (eller smält smör)

  • 2 msk vatten

  • 1 ägg

  • 0,25 tsk salt

  • Fyllning
  • 1 pss (230 g) skinkköttfärs eller rökt köttfärs

  • 75 g mötvurstisuikale

  • 40 g auraost, smulad

  • 100 g riven ost

  • 2 ägg

  • 100 g (½ prk) gräddfil

  • en skvätt pepparblandning

Beredning

  • Botten
  • Blanda ingredienserna till basen med en sked eller en trägaffel.
  • Klicka ut degen på pajformens botten och sidor.
  • Fyllning
  • Fördela skinkan, yoghurten och den smulade Aura-osten över botten.
  • gräddfilBlanda samman riven ost, ägg och peppar.
  • Fördela blandningen över fyllningarna.
  • Grädda i mitten av ugnen i 200°C i ca 30-35 minuter.


  • Glutenfri cheesecake med skinka och hallon är som godast när den är lätt kyld. Jamiela Ruotsalainen |WillaSarkko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.