Gluteeniton Kinkku-metukka-aurapiirakka

Gluteeniton Kinkku-metukka-aurapiirakka

Tämän herkullisen piirakan pohja syntyy Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta härkäpapujauhoseoksesta.

AINEKSET

POHJA
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
1 dl juoksevaa margariinia (tai sulatettua voita)
2 rkl vettä
1 kananmuna
0,25 tl suolaa

TÄYTE
1 pss (230 g) kinkkusuikaleita tai savusuikaleita
75 g meetvurstisuikale
40 g aurajuustoa murusteltuna
100 g juustoraastetta
2 kananmuna
100 g (1/2 prk) kermaviiliä
ripaus pippuriseosta

VALMISTUS

POHJA
Sekoita pohjan ainekset keskenään esim. lusikalla tai puuhaarukalla.
Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

TÄYTE
Levitä pohjan päälle kinkut, meetvurstit sekä murusteltu Aurajuusto.
Sekoita keskenään juustoraaste, kermaviili, munat ja pippuri.
Levitä seos täytteiden päälle.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *