Gluteenittomat Puolukka-kaurakeksit

Gluteenittomat Puolukka-kaurakeksit

Herkulliset gluteenittomat puolukka-kaurakeksit valmistuvat Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta kaurajauhoseoksesta. Taikinasta tulee n. 30 kpl isoa tai 50 kpl pieniä keksejä.

AINEKSET

200 g voita
n. 2½ dl sokeria
2 kananmunaa
7 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 dl pakastepuolukoita

VALMISTUS

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Vatkaa joukkoon kananmunat.
Sekoita seokseen yhdistetyt kuivat aineet.

Pyöritä taikina tangoksi ja jaa 50 osaan.
Pyöritä palat kämmenten välissä ensin palloiksi ja paina pallot litteiksi.
Laita ne leivinpaperille pellille, jätä leviämisvaraa.

Paina päälle muutamia jäisiä puolukoita.
Paista 200 asteessa n. 12 min, kunnes cookiet ovat kauniin vaaleanruskeita.
Anna jäähtyä hyvin ja säilytä gluteenittomat puolukka-kaurakeksit kannellisessa purkissa

Seuraa meitä instagramissa ja facebookissa, saat helposti tiedon uusista resepteistämme.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.