Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Puolukka-kaurakeksit

Gluteenittomat Puolukka-kaurakeksit

Gluteenittomat Puolukka-kaurakeksit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Annokset

30

kpl
Kypsennysaika

12

minuuttia

Herkulliset gluteenittomat puolukka-kaurakeksit valmistuvat Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta kaurajauhoseoksesta. Taikinasta tulee n. 30 kpl isoa tai 50 kpl pieniä keksejä.

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
  • Vatkaa joukkoon kananmunat.
  • Sekoita seokseen yhdistetyt kuivat aineet.
  • Pyöritä taikina tangoksi ja jaa 50 osaan.
  • Pyöritä palat kämmenten välissä ensin palloiksi ja paina pallot litteiksi.
  • Laita ne leivinpaperille pellille, jätä leviämisvaraa.
  • Paina päälle muutamia jäisiä puolukoita.
  • Paista 200 asteessa n. 12 min, kunnes cookiet ovat kauniin vaaleanruskeita.
  • Anna jäähtyä hyvin ja säilytä gluteenittomat puolukka-kaurakeksit kannellisessa purkissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.