Herkulliset gluteenittomat puolukka-kaurakeksit valmistuvat Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta kaurajauhoseoksesta. Taikinasta tulee n. 30 kpl isoa tai 50 kpl pieniä keksejä.
AINEKSET
200 g voita
n. 2½ dl sokeria
2 kananmunaa
7 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 dl pakastepuolukoita
VALMISTUS
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Vatkaa joukkoon kananmunat.
Sekoita seokseen yhdistetyt kuivat aineet.
Pyöritä taikina tangoksi ja jaa 50 osaan.
Pyöritä palat kämmenten välissä ensin palloiksi ja paina pallot litteiksi.
Laita ne leivinpaperille pellille, jätä leviämisvaraa.
Paina päälle muutamia jäisiä puolukoita.
Paista 200 asteessa n. 12 min, kunnes cookiet ovat kauniin vaaleanruskeita.
Anna jäähtyä hyvin ja säilytä gluteenittomat puolukka-kaurakeksit kannellisessa purkissa
Seuraa meitä instagramissa ja facebookissa, saat helposti tiedon uusista resepteistämme.