Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Makeat leivonnaiset » Gluteeniton Unelmatorttu
Gluteeniton Unelmatorttu
Resepti julkaistu
Gluteeniton Unelmatorttu
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
20
palaaKypsennysaika
8
minuuttiaGluteeniton Unelmatorttu syntyy Virtasalmen Viljatuotteen tattarijauhosta. Kokeile ja ihastu sinäkin tähän herkulliseen torttuun.
Ainekset
- Pohja
2 dl sokeria
4 kananmunaa
2 kananmunan valkuaista
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Tattarijauhoa
0,5 dl kaakaojauhetta
(1 tl leivinjauhetta)
- Täyte
2,5 dl tomusokeria
0,25 tl suolaa
150 g (maidotonta) margariinia
2 kananmunan keltuaista
2 tl vaniljasokeria
Valmistus
- Pohja
- Vaahdota kananmunat, valkuaiset ja sokeri.
- Lisää siivilän läpi tattarijauho, (leivinjauhe) ja kaakao.
- Kaada taikina voidellun leivinpaperin päällä uunipannulle ja paista 200-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.
- Kumoa torttulevy voidellulle ja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
- Täyte
- Vaahdota täytteen ainekset ja levitä täyte torttulevylle.
- Kierrä levy rullalle tai leikkaa levy kahtia ja nosta palat päällekkäin.
- Jaa annospaloiksi.
- Säilytä gluteeniton unelmatorttu viileässä.