Gluteeniton Banaanikakku

Maidoton
Virtasalmen Viljatuotteen rouheisesta jauhoseoksesta saat uutta ilmettä kakkuun, mutta jos haluat perinteisemmän kakun saat käyttämällä vaaleaa jauhoseosta.

AINEKSET

150 g maidotonta margariinia
2 ½ dl sokeria
2 munaa
4 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa tai Rouheista Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl suolaa
1 tl inkivääriä (tai kanelia)
1 tl neilikkaa (tai kardemummaa)
2 tl kanelia
3 banaania

VALMISTUS

Vaahdota sokeri ja margariini.
Lisää munat hyvin sekoittaen.
Lisää keskenäänsekoitetut kuiva-aineet vuorotellenmurskatun banaanin kanssa.
Paista jauhotetussa kakkuvuoassa
170-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *