Gluteenittomat Banaanimuffinsit

Nämä ihanat banaanimuffinssit valmistuvat Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tef jauhosta.

AINEKSET

3 munaa
1 dl sokeria
2.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tef-täysjyväjauhoa
1.5 tl leivinjauhetta
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
0.5 dl öljyä
3 dl maustamatonta jogurttia
1 tl  sitruuna-aromia
200 g banaania

VALMISTUS

Munat ja sokerin vaahdotin ensin.
Sitten lisäsin vaahtoon vuorotellen muusatut banaanit, jauho+leivinjauhe+psylliumseoksen sekä loput muut aineet.

Taikinasta tuli 14 muffinia (täytyy myöntää, että taikinaa tuli maisteltua varmaan yhden muffinin verran, oli se niin hyvää).
Leivinuunin mittari näytti 250 astetta kun laitoin muffinipellin uuniin ja paistoin 15 minuuttia.
Sähköuunissa varmaan 200 astetta riittää, paistoaika ehkä vähän pidempi.

Käytin paperisia vuokia muffinipellissä ja muffinit saivat rauhassa jäähtyä seuraavaan päivään, jolloin paperivuoat irtosivat hienosti.
Sitten vielä päälle Irish cream-rahkaa kuorrutteeksi ja pakastekuivattua vadelmaa koristeeksi.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *